you were all i wanted.

Ja som sagt har jag nu flyttat in i en egen lägenhet och den är jättefin! gråa tapeter och en fondvägg det är nästan så att jag hade kunnat valt de. Badrummet är väl inte sådär jättesnyggt, det är typ blågröna väggar och tak, men nu är de ju så att dom ska renovera både badrummet och köket till våren så då blir de ännu snyggare!

Var ju på årliga kollen på sjukhuset igår, inte sådär jättekul men läkaren var assnygg så de blev ju kul haha ;)
På lördag ska vi åka till birsta och då ska jag hadla klart julklapparna! snart klar med de också.

.

Uppdateringen kommer vara väldigt dålig eftersom jag inte har nåt internet i lägenheten....

Ja igår flyttade jag in i min egna lägenhet, och det känns asbra! Den ligger så centralt den kan göra och det är nära skolan så bättre kan det ju inte bli. ( blev lycklig över att det är mitt namn som står på dörren ;))

Take my hand and just don`t let go

Tittar på idolfinal såklart! tkr inte att jay är så överlägsen ikväll som han har varit. Minnah är ju helt otroligt bra så jag tycker att hon kan vinna. Fick även sällskap av världens bästa boys ikväll, det är så otroligt stor skillnad på att umgås me killar och tjejer. Killar är sådär roligt oseriösa och kan säga  precis vad som helst, saknar de nu då man går i en klass som till 99% består av tjejer.

Youre still with me in my dreams

Idag måste ha varit en av världens sämsta dagar men den blev ju faktiskt bättre sen. Min jacka som jag nyss köpte för 1000 spänn gick sönder, Nice. Sen så då vi stod och rulla permanent på skolan fick jag asont i nacken så nu kan jag inte böja mig till- eller ens titta åt vänster. Vi hade även lite vattenkrig i salongen, och de var faktiskt läraren som startade de hela, så där sprang halva klassen runt och jaga varann me vattensprutorna.
Efter skolan så gick vi på stan och kolla runt lite, köpte också en till julklapp bara några få kvar nu! Längtar som fan till Jul nu. Och föresten ska jag flytta in till min lägenhet i helgen, hur kul som helst.


I never really cared until I met you

Åh jag har tappat bort tv-dosan, nån som är förvånad? nej såklart inte........

måste bara passa på att berätta hur mycket jag saknar sommaren och allt som har med den att göra.

For As Long As I Have You I`ll Be Alright

Gjorde klart matteprovet idag och sen åkte jag till PC, JämtlandsGymnasium hade ju öppet hus idag. Där fick jag både fransk manikyr och massage av Louise, hur grymt som helst. Träffade många från den gamla klassen, askul att träffa er igen. Även fast som jag tidigare har nämnt aldrig blir detsamma igen. Det var Louise som fixade både manikyr och massage, och de var inte sista gången ;) Efter de gick vi och köpte lite julklappar, bara några stycken kvar nu. Vi åkte också på kebabhouse och käka, alltså med andra ord en asbra dag!

vad hände egentligen med oss? Från att ha pratat varenda dag till ett litet hej och inget mer? Jag kan inte göra någongting åt de men jag saknar dig kära du!

:@

Ser bilder från egen hårvård som anso har lagt ut och blir arg på mig själv för att jag var sjuk! Skulle nog ha släpat mig dit iallafall... Men ännu värre massagen me Kajsa de är ju nästan så att man börjar gråta :`(

Zzzz

Kul att jag alltid är så förberedd då vi ska ha prov... Imorgon har vi prov om huden, förstår inte riktigt varför eftersom jag anser att det inte har något med frisöryrket att göra. Men varför ändra en vinnande strategi? under alla år har jag aldrig varit en sån som har tagit hem böckerna en vecka innan och pluggat, eller jag har mer tänkt så här "innan nästa prov ska jag ta hem böckerna minst en vecka innan och träna som fan" men de kommer aldrig hända. Även fast det oftast brukar bli lite plugg ( eller åtminstone läsa igenom sidorna ) på kvällen innan så har det oftast resulterat i ett vg eller mvg. Men nu sen vi började här är man glad om man får ett g, man kan ju skylla på att man nu går på gymnasiet och att det är svårare och att dom ställer högre krav. Men jag och många andra tycker nog att vi har kämpat hårt med våra betyg i 1-2 år redan så att vi nu efter att vi har kommit in på det vi sökte kan ta det lite lungt och slippa ha så stor prestationsångest, och för att vara ärlig tycker jag faktiskt att vi är värda det nu!

:)

- ååååh jag hade också velat va med på egen hårvård och färga håret!
- Men du har ju så fint hår iallafall!

:`)


cryptosporidium <3

Åh vad jag älskar denna underbara parasit! den hade inte kunnat haft bättre tidpunkt att angripa min just nu krigande mage. Ja den krigar, det hörs så iallafall, den morrar kurrar, skriker och allt därimellan. Läste också att kräkningar är ovanligt, då var det ju självklart att man skulle drabbas av det också. Ja det började med att jag på onsdagskvällen började känna mig lite konstig, men tänkte att det går säkert över. För det var så här att i går skulle vi ha egen hårvård som jag har väntat på i flera veckor. På eftermiddagen skulle jag och kajsa gå på spa. Och ikväll är det klassfest. Kulliv. Missar allt roligt.
 Här är då alltså en underbart vacker bild på denna söta parasit som just nu krigar i min mage...

RSS 2.0