Dop.

Ställa tillbaka klockan idag då, synd att det inte var på en skoldag så att man hade kunnat sova en timme extra. Ska även på dop idag och ska väl gå och fixa håret mm snart så att det inte blir nån panikhetssminkning som det brukar bli.


:)

Slutar efter lunch! Lycka! ska dra hem och fixa lite grejer efter lunchen och gå till Louise me alla grejer för att det är där jag tänker sova inatt, eftersom att jag är den ansvarsfulla av oss. Det är alltså jag som har ansvaret för att vi ska hinna me bussen imorn kl 10. Får väl se hur de går, får väl dra upp henne ur sängen. Ska hem till Sara sen för att bli fixad tills ikväll, hon är för söt hon :`) 

skägg

Lugn dag idag. Sluta efter lunch ( tacobuffè;)) hade maprov gick faktiskt bra tror jag. Drog och bada me Louise oxå de va asskönt! känner mig lite lessen ikväll..... de är sista programmet av kungarna av tylösand :`( sämst att man inte kan titta på de längre. Nemo är ju lätt grymmast, skägg. jo apropå de så är de ju skäggdagen imorn, klart man deltar i den ;)

Kungen av Tylösand.

:)

Den här söta bruden går i min klass och är hur gullig som helst! Hon är slltid på ett strålande humör och kan alltid få alla ( eller mig iallafall ) att skratta ihjäl sig!

Grattis!


Idag fyller sötaste Jenny år! grattis och hoppas att du får världens bästa dag! <3

( och har fortfarande ångest om jag ska göra blonda slingor eller inte på egen hårvård........ )

home

hemma nu. Har inte haft tillgång till nån internet i stan, och då de funkade så skulle vi lämna in våra datorer till ITkillarna på skolan... skulle va klart samma dag sa dom i Onsdags men nu på fredag är dom fortfarande inte klara så det tog nog lite längre än förväntat. Så nu ogillar alla i min klass ITkillarna ;)

.

I måndags kväll då jag kom hit till stan tänkte jag sätta mig vid datorn och kolla lite på fb. Men efter att jag hade startat datorn insåg jag att internet inte fungerade...... Tydligen hade internet pajat ( därav den dåliga uppdateringen ) innan Victor drog ner till Spanien... Kul..... Jaja då gäller det att utnyttja tiden på JB och köra järnet och kolla runt på alla viktiga saker innan man drar hemåt.

.

Ska börja packa snart ( sista sekund som vanligt ) och om ett tag bege mig ner på hammarn och vänta på bussen. Får se om L oxå kommer ner och joinar mig i väntan på den. Alltid kul att åka in på söndagarna för då får man träffa alla gamla klasskompisar igen :)


Crash and burn.

Idag tänker jag göra absolut ingenting, och det känns förbannat skönt!


( lindas bild ) FRA10 :)

Dont stop believin`

Blev ingen buss hem idag åkte ist me Carina Berglund, de e så gött att slippa åka buss! jag fattar inte hur en 1 timmes resa kan ta två timmar me buss..

.

Nu sitter man här och har engelska me Micke eller snyggMicke som mer än hälften av klassen skulle säga ( och Gitt ). Vi ska skriva om 3 olika ämnen och typ hålla tal om det sen, kommer inte på några ämnen att skriva om så vi får väl se hur det här går;)


you suck

Va ett par dagar sen nu som jag skrev, har varken haft tid eller ork. Jag och L har iallfall fixat ett badkort, eller badband, och har simmat både måndag, tisdag & onsdag de är så skönt.


Idag hade vi matteprov, hade kunnat gått bättre, men spela roll. Efter drog vi ner på Goûter, som vanligt på onsdagar. Alla frisör1or har samma vanor nu ;) Sen gick jag och AnnSofie ner på stan och spanade lite och köpte några grejer. Kl kvart över 1 gick jag och klippte mig och det känns så skönt! alla kluvna och slitna toppar.... borta! blev asnöjd och det var lätt värt pengarna.

.

Så mkt shoppa loss blev de väl inte igår, har väl blivit ekonomisk på senare tid haha. Det blen en huvtröja & lite smågrejer bara. Ska om en stund dra ner på hammarn och möta min älskade vän L och åka buss in till stan, med andra ord är det här en helt vanlig söndag. På bussen har jag även en till bussdejt med min andra vän A, så den här bussresan kommer nog bli askul!

Don`t turn away.

Nej nu drar vi ( och alla andra verkar det som ) till birsta och shoppar loss!!

You`re everywhere to me.

Åh va grymt att Sara har lagt upp min header nu :*
Idag tänkte vi va snabba och ta 14.10 bussen, men klockan tickade på och vi var inte färdiga me manikyren så vi halvsprang till busstationen och vi hann faktiskt med den! Grymt så man va hemma tidigt idag.

Åkte även ne på byn me Jim som nu har körkort, grattis till han, och han va asbra på att köra oxå.
Då vi satt där och prata om lite allt möjligt så kom vi fram till att om vi nån dag vill så kan vi faktiskt fara till Sundsvall och bara gå på birsta om vi vill. Behöver inte fråga alla andra liksom! Fan va najs.

RSS 2.0