awesomeawesomeawesomeawesome

Silver!


Its gonna be great!

Längtar tills imorn!


Ungefär som denna snygge man ska vi se ut imorgon i backen! ;)

Dag 15 – Någonting jag ångrar.

Nja kan inte komma på någonting. Har väl inte gjort så mycket dumt än så länge haha ;) Nej men jag ångrar att jag inte tog vara på ( eller hur jag ska uttrycka mig) nian. Sista året var verkligen nåt särskilt. Så jag saknar er
9b.
(notera olov och peter hahahaha skrattar ihjäl mig!)

Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.


(snart ett år sen iallafall)

Dag 13 – Mitt drömbröllop.

Ojdå. Det här blev svårt. Jag kan säga såhär om man hittar någon man verklige vill gista sig med spelar det egntligen ingen roll hur bröllopet är MEN det skulle ju inte skada med en stor fet guldring, en vrålsnygg klänning och att alla man vill ha där är där.


Skulle inte vara helt fel ;)

Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.


Ja på här har man ju befunnit sig. Lycklig.

Promise me.

Nu ska man bege sig bort till skolan och äta tacos. Var lediga på förmiddagen så man börjar inte förns tjugo i ett asbra!


Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.

Ja, jag kommer bara på en sak, att någonting hemskt ska hända dom man älskar.

Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.

Nja tror a jag hoppar över det ;) har bara ett par svarta jeans och en stor randig tröja på mig så det är inte så mycket att se.
Längtar ihjäl mig tills nästa tisdag då vi ska åka i backen, känner att det kommer bli askul! flerå a år sen jag åkte men jag tror att det sitter i föralltid. Tror att jag ska åka upp till Åre och åka där med, Jag hatbara åkt i hammarstrandsbacken förut så det kommer bli spännande ;)

My life is for rent

Idag hade vi den fruktade skridskoåkningen. Hatar skridskor, har aldrig någonsin kunnat ta ett skär ( eller vad det nu heter ). Efter 3 minuter håller vristen på att gå av mitt itu och det är inte roligt alls. Så efter en rätt så lyckad idrottslektion (kunde ju ha hamnat på sjukhuset....) sitter jag och bara gör ingenting. Eller jo jag väntar på att Jon ska komma, asbra! ( nudu ellinor kom det mycket på samma gång ;))

Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.Jag och L under tiden vi gick på AO. Kommer aldrig glömma den tiden <3
Gammal bild men spela roll, de andra bilderna på oss har jag redan lagt upp flera gånger ( finns faktiskt inte så många)

Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.

Ja jag har inte så många dåliga vanor förutom en. Jag kán säga att det är Jenny som har lurat mig till det här, det är också omöjligt att sluta. Nagelbitning. Även fast men sparar ut dem så att dom är jättelånga och fina resulterar det alltid med att de faktiskt går av och sen är man fast igen. Det är så mkt lättare att börja igen om man har korta fula naglar. Så en gång nagelbitare alltid nagelbitare.

Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.

Ja om jag vann en miljon skulle jag ge bort lite till mina nära och kära. Jag skulle bjuda med L på en resa långt bort. Jag skulle handla så mycket kläder så at jag skulle kunna bada i dem. Jag skulle också bjuda ut de nära och kära på en resa tillsammans. Jag skulle köpa en bil. Jag skulle köpa en frisörsax plus en massa andra såna roliga saker. Sen kanske, kanske skulle jag spara lite av pengarna.

Dag 6 – Typ av killar jag faller för.

Idioter. Nej men haha jag kan inte säga någon exakt "typ" av killar. Oftast tycker jag att mörkhåriga långa killar är snyggast, men det finns otroligt många blonda killar som är snygga också. Egentligen tycker jag inte att utseendet är det viktigaste men utsidan ger insidan en chans, tråkigt men sant. Dom ska också vara snälla (lite toffel ;)) och vara mogna och inte bara hålla på att leka runt. Ja thats it.


Its gonna be you

G i datakuskap, bra. Spela roll, jävla skitämne ändå. Det finns inget som jag vill bli som kräver att man ska ha läst den kursen så det spelar faktiskt ingen roll för mig.


Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.

Utan tvekan Sommar! Sol, värme, bad, shopping och allt!

hahahaha


Här har Louise fixat en jättesnygg bild till mig ;)

Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.

Ja jag har nog rätt så många mål i livet. Jag vill tex jobba med något jag tycker är kul. Jag vill också ha ett litet beiget (?) hus med vita knutar. En annan dröm är att resa utomlands till ett varmt land där man kan ligga på stranden och bara finnas. Jag vill ha många barn, och jag vill inte vara allt för gammal då jag får mitt första. Har redan bestämt mig för några fina namn. Ett inte så långsiktigt mål är att jag ska gå ut gymnasiet med skapligt höga betyg för att senare kunna gå på högskola. Ja det var några av mina drömmar.

You`re so Hot baby.

Idag skulle vi välja vilka kurser vi ville läsa nästa termin. Ville läsa engelska B och psykologi A men tog engelska och matte B ist eftersom dom kurserna är nödvändiga till senare om man vill läsa vidare på högskolan, vilket jag tror att jag kommer göra. Tycker matte har blivit dötråkigt men vad gör man inte.

Louise tänker ju dissa mig ikväll, men nu väntar jag på att Jenny, Malin och Peter ska komma och titta på någon film. OM jag får bestämma blir det A walk to remember, en av världens bästa filmer, lätt.


Dag 3 – Min favorit årstid och varför.

Ja i tidigare inlägg skrev jag det här.

"Lyssnar på musik och längtar så fruktansvärt till sommaren. Idag kände jag den känslan, känslan av hur det är på sommaren. Man ligger på studsmattan, solen steker. Solglasögonen på och bra musik på mp3n. Det blåser lite svalkande och livet är aldrig så bra som just då. Fan vad jag vill ha sommar nu, inte om flerå månader, veckor eller dagar. Nu."

Så sommaren, utan tvekan.Only Hope

Har stor beslutsångest vad gäller saxarna. Ska välja en och det skulle kul att höra era åsikter om vilken som är snyggast.
1.
2.
3.
4.
5.

Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.

Ingen särskild jag kan komma på men någon snygg skidåkare hade ju inte varit helt fel ;)

Felix Neureuther fährt auf seinem Hausberg.
( skulle inte vara helt fel ;))

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.1. Jag går frisörutbildningen på JB i Östersund.
2. Jag har världens bästa och roligaste bästa vän.
3. Jag har en väldigt "töntig" musiksmak, gillar smöriga lovesongs.
4. Jag hatar, verkligen Hatar att ha idrott på skolan och längtar tills nästa år då vi slipper.
5. På senare år har jag blivit väldigt känslig då jag tittar på sorgliga filmer.
6. Lejonkungen är den absolut bästa film som någonsin har gjorts, måste tillägga att Timon är min största idol.
7. Om jag inte blir frisör efter dom här tre åren finns det många andra yrken jag vill jobba med, förskollärare, journalist, barnmorska, m.m
8. Jag är väldigt dålig på att spara pengar, och väldigt duktig på att shoppa upp alltihop.
9. Jag har inga riktiga syskon men jag har två kusiner som jag står väldigt nära och vi brukar säga att vi är syskon.
10. Jag tycker att sims 2 är världens roligaste spel.

Its taking me higher

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 13 – Mitt drömbröllop.
Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting jag ångrar.
Dag 16 – Innehållet i min väska.
Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 18 – Vad jag åt idag.
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favorit film.
Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 23 – En låt som får mig att gråta.
Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 25 – Min favorithögtid.

Eftersom att jag oftast inte vet vad jag ska skriva om tänkte jag börja med en sån här lista dom flesta har gjort, tänkte börja imorgon.

And theres two more lonely people in the world tonight.

Ja nu var det längesen jag ens kollade in här. Men egentligen vem vill läsa om mitt jätteintressanta liv? exakt 18 dagar sen förra inlägget, och nu är den min, tvn alltså. Asbra, detta innebär maratontittande på true blood. Sitter och har det allmänt bra, men det är något som saknas här. Lyssnar på musik och längtar så fruktansvärt till sommaren. Idag kände jag den känslan, känslan av hur det är på sommaren. Man ligger på studsmattan, solen steker. Solglasögonen på och bra musik på mp3n. Det blåser lite svalkande och livet är aldrig så bra som just då. Fan vad jag vill ha sommar nu, inte om flerå månader, veckor eller dagar. Nu.

Ja det är ju något som saknas här ikväll, jag antar att det är därför jag tar mig tid att skriva. Sen jag har flyttat hit har jag 99% av nätterna haft en liten filur på soffan. En tungt andandes filur som ibland pratar helt osammanhängande så att man inte förstår någonting alls. Som vaknar på morgonen och säger "ååååå jag orkar inte det här...." lite halvt grinande. Som kommer hit varje dag efter skolan och som jag kan berätta allt för. Som gör milkshake endast bestående av glass och mjölk. Som skickade ett sms idag " imorgon kommer jag absolut och sover hos dig!" Så då du vaknar inatt kallsvettig och inte känner igen dig, ring mig och kom hit vet ja ;)

Ja idag hade vi ju livräddning på badet också.... askul. Inte. Ungefär lika tråkigt som jag hade förväntat mig att det skulle vara. Men vad gör  man inte för idrottsbetyget liksom?

Vad som har hänt med mitt hår vet jag inte, det är torrt livlöst och absolut inte det minsta lilla glansigt. Vet inte vad som har hänt riktigt. Funderade i ca en 345456 dels sekund att sätta i en hårinpackning över natten men vem örkar kliva upp imorgon bitti och skölja ur det och dessuton torka håret? nej inte jag iallafall. I vanliga fall kliver jag upp kvart i åtta och jag börjar tjugo i nio, jag går dessutom till skolan. Så någon inpackning blir det inte. Vill också klippa upp och tunna ur håret men får väl vänta 1½ månad tills vi har egen hårvård hur det nu ska gå. Känns ju inte särskilt roligt då håret ser ut så här och man går frisör. Får väl införskaffa en superinpackning och serum från salongen så dom får reparera det.

( Nu Malin fick du mycket att läsa )


Så här känns det just nu.      Önskar att det var som i somras, mörkt snygg färg ( inte urblekt råttfärgat som nu)
                                           Glansigt platt långt och uppklippt... = allt som det inte är nu.

RSS 2.0