jag är så kär!

Idag blev jag totalt upp över öronen totalt kär! Så där himlastormande knäsvagt kär (okej kanske inte) men i alla fall näst intill. Jag har hela dagen gått och funderat på om jag ska avslöja vem denna underbara är men jag vet inte riktigt! vad tycker ni?! Ni kan få gissa!
Han har världen snyggaste kropp.
Han kan sjunga och spela gitarr.
Han har brunt hår och blåa ögon.
Han är bredaxlad (sara ;)) och helt enkelt sjukt charmig och snygg!
Så vem kan denna lyckliga vara?!

vill ha.....

Åååh jag vill ha långt glansigt friskt hår....
3Sitter just nu hemma och gråter ....

ååh älskade Gina!


,

Why you gotta be so blind?

omg

Friluftsdag. Herregud. En av de värsta dagarna i mitt liv. Har aldrig någonsin varit så rädd i heeela mitt liv. Inget skämt. Åk aldrig snowracer i Persåsen, Inge skämt ens. Höll bokstavligt talat på och dö innan man var nere första åket. Aja det var en väldigt rolig dag i allafall, har inte skrattat så här mycket på väldigt länge. Det var alltså jag annsofie och tre sjukt roliga grabbar som åkte dit imorse. Hade förväntat mig att det skulle vara typ som en slalombacke. I helvete heller. Så nu är jag glad att jag är hemma och trygg i min egen säng, trots att jag har två feta blåmärken på båda knäna. Men det är sånt man får ta liksom!


Sommar


us against the world

Fick ett så fint paket hem i brevlådan idag. Blir lika glad varje gång man får ett litet paket med nån liten grej. Men denna gång var det ingen skitgrej! Tänkte nämligen tipsa er om det här. Läste om det i en artikel i SOLO och registrerade mig på hemsidan.
För visst är det väl ändå rätt orättvist att vi tjejer ska behöva spendera en förmögenhet på tamponger/bindor genom halva vårt liv? Om man registrerar sig på http://www.tamponsforfree.se/Home.aspx så får man en gång i månaden hem ett gratis paket. Hur bra kan det bli? Det är alltså gratis för att på paketen är det reklam för olika saker varje månad, det är det som betalar paketet man får hem. Så kom igen, absolut gratis!

Before I die...


Listen to your heart

Igår hade jag besök av min kära vän Louise. Vi tänkte bara va hemma men det slutade med att vi drog med Peter en sväng på hotellet. De va helt okej faktiskt, bara för att göra något annat liksom. Väldigt trevligt att bara vara ute och träffa lite folk. Sen så fyllde ju min gosiga klasskompis Ellinor 18 igår! grattis gumman!

Du borde sluta nu, sluta göra ingenting alls
Eller sluta vara du
Jag vill ha mer av dej och ja vill ha det nu

Why am crying?

Fördelen med att gå frisörlinjen är att vi en gång per termin har egen hårvård. Detta innebär att vi får göra vad vi vill på varandra. Denna gång gjorde jag håret några nyanser mörkare och la i rödlila slingor och en jättestor passé av lila i luggen.
Usch mår nästan illa då jag ser före bilden!
Efter ser betydligt bättre ut trots att man inte riktigt ser slingorna. Det är också mkt mörkare i verkligheten!

vem är vem?


Medans jag ändå är inne på skidåkare. Såg denna bild och insåg att Jävlar vad lika han är Björn Gustafsson!
Detta är alltså för de som inte visste Jens Byggmark. Men om jag inte hade vetat att det va han så hade det lika gärna kunnat vara Björn Gustafsson med skägg. Shit.

OMG

För de som inte visste det så är jag ett sjukt stort "skidfan" eller vad man ska kalla det. Det är inte alls ovanligt att jag på helgerna ställer alarmet för att lägga mig framför tvn och titta på längdskidor eller slalom. För att vara helt ärlig händer detta praktiskt tagit varje helg nu under säsongen. Så idag då jag och Annsofie gick på stan så kom chocken. Jag putta till henne i sidan för att hon skulle kolla, men hon fatta inte vad det va hon skulle titta. Då de hade gått förbi så halvskrek jag i hennes öra "DE DÄR VA JU EMIL JÖNSSON" hon ser helt frågande ut och svara helt enkelt "va de?" så för att bekräfta att de va han så var vi ju absolut tvungen att gå förbi en gång till. Mycket riktigt så va de han och hans flickvän Anna Haag. Sjukt.


RSS 2.0