T <3

just nu upptäckte jag att mitt internet fungerar trådlöst, de kunde man inte tro. Eftersom att de är så förbannade kallt ute just nu har man ingen lust att bege sig ut i kylan för att gå och umgås med någon, så därför sitter man härinne hela dagarna efter skolan. De märks på ett ställe, mobilen. Jag & L är vana att umgås med varandra i stort sett varenda dag, men nu har de inte blivit så pga kylan. Och även fast vi ses varenda dag brukar det ibland bli några tismslånga samtal då och då. Nu då man tittar på uppringda och mottagna så inser jag att vi har pratat med varandra typ 20 ggr ( nej inget skämt ) på tre dagar, och det är inte samtal som varar i 10 minuter heller. Jag har bara en sak att tillägga, den som skapade halebop borde få bragdguldet!

viktigt information!

Glöm allt jag har sagt om alla julklappar jag vill ha. Jag vill ha pengar, massor med pengar så jag kan köpa vad jag vill. Men det finns en sak jag vill ha, sims 3 spel. Roligaste spelet nånsin! och mamma dom finns billigt på ginza ;)
 ( Jag vill ha ALLA! jag vet jag är mer eller mindre beroende....)

Aj....

Ja nu blev det ju så att jag blev sjuk... kul askul, ska snart gå ner på stan och ta bussen hem 12.30.


:`(

Kul att va i stan om man skulle bli sjuk...

ännu roligare så har jag massa disk.


.

Fick mitterminsrapporten idag, och hur fan kan jag ha 50% frånvaro på hantverksorienteringen? jaja hade ändå typ VG på de ( hur de nu kan komma sig med så mkt frånvaro ). Fick en liten goodiebag på skolan idag med wellas nya produkter och dom är asbra så de blev man glad över. Ska snart dra på skolan igen eftersom att vi har stylingkväll ikväll. Ska styla jenny hade jag tänkt få se hur de blir ;)


awesome

-Men du Rebecka om du kommer på stöd nästa vecka och gör provet så har du ledigt fram till nästa termin.
Detta var ett erbjudande jag inte tackade nej till.


uggs <3

Har varit och köpt dom skönaste skorna nånsin. Mörkbruna uggs fick det bli, skönare skor kan man ju inte hitta. Hade redan sett ut ett par men dom blev det inte. Gick på stan med annsofie och marijana och dom ville gå in på DNA och där var dom! kanske inte världens snyggaste skor men dom är så mysiga. Köpte också en ny foundation så nu kan jag stryka den på önskelistan. Hittade istället två andra saker på hm som jag vill ha ;)
 <3

I guess I was wrong from the start

Väntar på att desperate housewives ska börja och vill att louise snart ska komma och roa mig på dagarna......



 KOM HIT! :`(

LYCKA!

Jag har äntligen fått lägenhet! Och den hade inte kunnat vara bättre placerad heller. De är typ 50 meter från busstationen, så nu slipper man bära ihjäl sig aslångt varje söndagkväll. Och ännu bättre så slipper man åka stadsbuss om man ska hem från stan, jag kan inte ens beskriva lyckan!
Men nu ska jag gå och lägga mig en stund är förbannat trött. ily<3


<3

I love you L <3


I`m not sorry that it`s over but for the way we let it end.


Bara för att de var så länge sen.


And its been so long its never easy its like trying to spin the world the other way.

Don`t forget to remember me.

Life`s a bitch then you die..... typ.

.

Idol som gäller ikväll såklart! Minnah och Jay är helt klart bäst av alla.

.

louise upprepar samma ord hela tiden... undra om de har hänt nåt konstigt??? :O .. jag blir nästan rädd.

ååååååååååååååhhhhhhhhhhhh

Ingen hårvård imorgon heller och inte nästa vecka heller alltså jag blir så jävulskt irriterad!!!!!

omg

Älskar onsdagar slutar alltid runt 11 så bättre kan de ju inte bli. Drog ner på stan me Annsofie efter skolan och tittade lite på alla snygga saker som man önskar att man hade råd med. Men eftersom min nuvarande ekonomi inte har mkt till övers för shopping blev de nästan inget alls. Träffade oxå min älskade barndomskompis Jenny (L)
. Hittade 2 saker som ska skrivas in på min önskelista till julafton, en assnygg svart väska som har samma mönster som min plånbok och matte morphose (?) foundation, bara så du vet mamma. ;) Imorgon äre dagen jag har tjatat om länge nu känns de som Egen hårvård, awesome.

haha va pinsamt!

Har nu köpt en välbehövd vinterjacka, det verkar ska bli kallt imorgon så de var ju lägligt. Efter simningen ( eller badet kanske man kan kalla de ;) ) så skulle jag & Louise ta ut pengar för att handla mat MEN Swedbankkorten fungerar inte, vi gick helt seriöst till fem bankomatet, icke! inte en krona ens. Tydligen var de nån swedbank som brunnit eller nåt. Så hem fick vi gå utan mat, men jag har köpt en youghurt med persika och vit chokladsmak så snart blire desperate housewives och en tallrik youghurt.
Egentligen suger de  men jag kan inte annat än skratta åt de.

Crashed and burned.

Kul att man är så pepp på att åka buss in ikväll.....

Följ ditt hjärta slåss för de du tror på.

Sitter och nostalgilyssnar på gamla disneylåtar, hur bra och fina är dom inte? :) lite töntigt jag vet men ändå. Jag tycker att disneyfilmerna som vi såg då vi var liten är 1000 ggr bättre än dom som släpps nu. Allt från Tarzan pocahontas får min spotify nu bli bekant med. En film som jag alltid har älskat och sett så många gånger så jag kan varenda replik från början till slut är just lejonkungen. Hur bra är den inte? de är lätt den bästa filmen nånsin, spelar ingen roll hur många gånger jag ser den så gråter jag alltid ihjäl mig. ( tyckte säkert oxå att de var lite coolt att min pappa kallas för zimba ). Men som sagt spelar ingen roll hur många ggr jag ser den kan inte låta bli att få rysningar varenda gång på slutet heller. Älskar filmen från början till slut och hur klockren är inte Timon ;)


.

Ledig dag idag, skönare kan de ju inte bli men eftersom att man är så van att kliva upp tidigt så vaknar man ju inte så mkt senare än i vanliga fall ( hade glömt att stänga av larmet oxå så den ringde kl 6...).

Igår så skulle vi ju ha haft egen hårvård på skolan , en dag som alla i klassen sett fram emot och har längtat till ända sen den första dagen. Så jag och alla gick till skolan aspeppa på att färga/klippa och mkt mer, MEN då jag kommer dit.
- Rebecka de är ingen egen hårvård idag. Haha askul skämt liksom! men ne de va sant, anette va sjuk. Kul, ja skitkul...
Men de kanske va tur iallafall för nu har jag ändrat mig, tror att jag ska färga underhåret i en copparbrun färg typ, svårt att förklara men den va assnygg iallafall!


typ den färgen hon har i underhåret.

.

Still I can't let you be,
Most nights I hardly sleep,
Don't take what you don't need, from me.
It's just a drop in the ocean,
A change in the weather,
I was praying that you and me might end up together.
It's like wishing for rain as I stand in the desert,
But I'm holding you closer than most,
'Cause you are my heaven.

Beslutsångest!!!

Rut m.fl. Snowball Long Jkt Black på Bubbleroom.se

EMA

Igår var de ju EMA-galan på MTV, har längtat ihjäl mig efter den! Älskar såna program men måste erkänna att jag blev rätt så besviken. Tyckte inte att de va så mycket att se egentligen men de är ju alltid kul att se vem som vinner, såklart vann inte en enda som jag tyckte förtjänade priset. Men de spelar ju ingen större roll egentligen, men Victors uttryck då Justin Bieber vann priset för årets manliga artist var obetalbart, VA!? hur kan han vinna pris som bästa MANLIGA artist, vilket jävla skämt! ja jag kan inte annat än hålla med.



.

Nyss kommit hem från badet och sitter nu och fixar de sista på bokanalysen, ( btw vet jag inte vad en bokanalys egentligen är för de är ju inte samma som en recension ). Gitt har inte förklarat för oss så det får väl bli som de blir. Är faktiskt rätt trött, ( man blir ju de då man simmar på elitnivå eller vad tror du louise ;))


Miss You.

Något jag länge har funderat på är vad jag ska göra me mitt hår på egen hårvård som vi har på torsdag. Har länge funderat på att göra blonda slingor igen men

1, de blir så slitet och man får ju kamma ihjäl håret efter man har borstat de.
2 man tappar väldigt mkt mer hår, jag gjorde de iallafall.
3 jag har kommit på att jag passar nog bättre i mörkt hår.

Jag tkr de om man jämför 2 bilder bredvid varann i allafall men jag vet många som säger tvärtom så jag vet inte.... Men har nu kommit fram till att jag ska klippa luggen som hänger ner i ögonen just nu så jag blir tokig! och göra mörka slingor, tror inte att de kommer synas så jättemkt eftersom jag har rätt mörkt hår i vanliga fall men de är ju alltid nåt, äre gratis måste man ju passa på!


Så vad ska man satsa på? Tkr nog att de mörka passar mig bättre.


I guess it was just a dream.

varför har alla mina bokstäver i alla mina inlägg blivit stora?! jaja sak samma då verkar det ju som att jag typ skriker ut allt men spela roll de kanske skulle behövas nångång de oxå. På lovet har jag gjort absolut ingenting, bara sovit så man är fit for fight till skolan nu. Ska faktiskt bli kul att börja igen man saknar ju faktisk vissa även fast de bara har gått en vecka. Ska även berätta vad jag har fått idag...... en DISKMASKIN helt otroligt underbart diska är de absolut värsta jag vet så de va en väldigt passande present.



It was such a long time ago now, but I won´t let you go just like that.

Har nyss hört världens bästa låt, haunted med taylor swift. Helt otroligt jävla bra!

RSS 2.0