Why am I crying?

Idag så gjorde jag och Ellinor vårt första (och absolut inte sista) pass på Gym24. Trots att det var ganska segt innan vi väl kom dit så var det otroligt skönt. Känslan då man kommit hem och tagit en kall dusch är obeskrivligt. Så nu har vi (eller i alla fall jag) satt upp ett litet mål. Om vi/jag tränar regelbundet fram till sommarlovet så har jag bestämt mig för att pierca naveln. Så otroligt snyggt och det är någonting jag funderat på länge. Så nu är jag ännu mer peppad på det här!

Hjärta
snyggt


It´s a mystery, why can´t I stop thinking about you.

Eftersom att min kära vän Sara i ett inlägg nedan nämnde att jag är galen i bra hårprodukter tänkte jag visa mitt senaste inköp! Och eftersom vi har egen hårvård nu på fredag tänkte jag även visa vad jag har för planer.

Det här var ju den snyggaste hårfärgen jag någonsin sett! Herregud, så det här ska mina bästa frisörvänner få göra på  mig på fredag.
För att en sådan här hårfärg ska hålla så länge som möjligt så krävs det ju såklart en massa hårprodukter anpassat för färgat hår.
Så eftersom min älskade sida lookfantastic.com hade lite rabattkoder nu så drog jag iväg en beställning.
L'Oréal Professionnel Série Expert Vitamino Delicate Color Shampoo (250ml)L'Oréal Professionnel Série Expert Vitamino Color Conditioner (150ml)L'Oréal Professionnel Série Expert Vitamino Colour Masque Treatment (200ml)L'OREAL PROFESSIONEL MYTHIC OIL (125ML)L'Oréal Professionnel Série Expert Hydra Repair Treatment (150ml)
Alla dessa raringar fick följa med i kundkorgen. Eftersom mamma också färgar sitt hår så delade vi på kostnaden. Gissa hur mycket det blev? sammanlagt 44 engelska pund = 457 kr alltså ca 230 kr var. Lyckan som uppstår. På denna sida behöver man inte betala frakt heller, så bra som det någonsin kan bli!
20120224-055132.jpg
Måste bara lägga in en bild till och dö lite över hur snygg Molly Sanden är i hennes nya hårfärg

Flera tusen grader varm

Dagen (iallafall en del av den) spenderade jag med min fina vän Ellinor. Hon är för himla go!
En sak jag inte skrev om förra veckan va att jag och min kära vän Jenny åkte på ett friskis och svettis pass - ganska roligt faktiskt! så imorgon kör vi en favorit i repris, men denna gång tar jag med mig Ellinor också.


.

Efter en kvällsvisit på MAX med två helt hysteriskt roliga grabbar kallar sängen på mig - Tänk att vissa har något så man inte kan sluta skratta så fort de öppnar munnen. Så nu med magont efter allt skratt säger jag härmed godnatt!


Boom!

Igår drog vi iväg på club 16. Hade jättestora förväntningar på hela grejen men som oftast så blir det inte lika kul som man hade hoppats. Men trots det är det kul att bara gå ut och göra något. Och det blev ju faktiskt himla roligt sista halvtimmen!

VARNING!

Använd inte hårborttagningsmedel.

Life for rent

Slasket ute innebär en alldeles underbar tanke - Det börjar bli vår!
Fåglarna börjar snart kvittra och i affärerna hänger de fram sommarkläderna - underbara tanke.
Jag älskar Ginas kläder, ett påstående många inte riktigt håller med mig på. De har tydligen för alldagliga kläder - i sådana fall är jag sjukt alldaglig för 90 % av mina kläder är köpta där!
'
ge mig!

.

I en evighet levde jag som om du inte fann
I alla drömmar var du ändå nära
så underbart nära
Och jag trodde jag fann dig
men du var någon annanstans
Varenda gång jag funnit nån
så såg jag att drömmen inte var sann
Tänk alla famnar jag lämnat av längtan till dig
För jag trodde att du fanns och väntade mig
Ja alla dagar jag vandrat så sorgsen och trött
För att möta den vackraste människa jag någonsin mött
Jag följde dina steg och allt jag någonsin
drömt om fanns där för mig

Ellinor Landström

Å nu var det ett tag sedan igen! det här med att blogga är nog inte riktigt min grej.
Men nu tänkte jag skriva några rader om min fina vän ellinor!
Hon är en av de roligaste människorna jag känner och vi skrattar alltid (okej inte jämt vi ser varann men ganska ofta i alla fall) när vi är tillsammans. Hon är jättegullig och snäll och jag vet att jag kan lita på henne. Jag är väldigt glad över att ha lärt känna henne och jag hoppas verkligen vi kommer hålla kontakten även efter gymnasiet!
Jag tycker så väldigt mycket om dig gumman.
så snygg är min kära vän <3

Annsofie Brorsson

Det här var inte det lättaste alltså, vart ska man börja?
Först och främst Grattis till att bli vuxen och grattis till körkortet! Du är för duktig bumsan!
Ja min kära vän Annsofie hade jag aldrig heller träffat förns vi började på gymnasiet.
Efter en stund började vi prata och umgås( tänker inte berätta vad vi gjorde första gången vi va på stan haha)
Hon är jätterolig och man kan verkligen lita på henne, och hon är förbannat bra på att lyssna. Efter att ha umgåtts ganska länge insåg vi att vi till och med är släkt! tänka sig. Ja hon är världens goaste men kan ha ett sjujävla humör (vilket de på telia fick erfara idag) Nej men jag vet att jag kan lita på henne och jag är så glad över att ha dig som vän hjärtevän!


Kära fina hjärtevän!


Sara gästbloggar!! WOOOHO!!

TJENIS alla sjömän,
Sara här.

Gästbloggar för ögonblicket.
Sjukt spännande!!!
Ni som läser här ofta vet ju uppenbarligen hur mycket Rebecka gillar mig.

Vill berätta om Rebecka.
Hon är en supersnäll (ibland något FÖR snäll) kvinna som har asbra humor och som alltid har spännande saker att berätta. SÅ HIMLA BRA TJEJ! trots att hon är BESATT av hårprodukter. Inget skämt.. Det går inte en endaste dag utan att hon har hittat ett nytt frisörmärke och lyckligt kvittrar om hur fina recensioner just det schampoot har. "Typsikt fruntimmer" tänker ni ALLA nu (jaa, jag vet att ni gör det), men jag säger det igen, HON ÄR SÅ HIMLA BRA.


Gullegummaaan ♥

Sara Lundin

Ja oj fan vad det här var svårt. Första gången jag träffade min kära vän Sara var första dagen på gymnasiet. Jag visste redan innan vem hon var men jag hade aldrig någonsin pratat med henne. Efter att ha börjat prata med varandra fann vi varandra ganska snabbt. Jag kommer ihåg på orienteringen på skolan så snackade vi mest skit om folk vi kände och det resulterade i att vi hittade typ två kontroller av typ tolv... Nejmen vi har samma sjuka humor (hon har mest sjuk....) och kan skratta åt det mesta. Hon är en av de roligaste jag känner och det gör det lite lättare de där värsta skoladagarna, typ fredagar. Hon är världens mest sarkastiska människa och jag vet att jag alltid kan lita på henne. Ja vad ska jag säga mer... Hon är en av mina vänner som vet mest om mig och kommer alltid med bra råd (oj vad töntigt det lät). Vi har inte känt varandra sådär jättelänge men det känns som vi har gjort det. Men ja hon är en väldigt bra och fin vän!
RSS 2.0